Snöröjning

Med vintern -09/-10 i färskt minne är det en självklarhet från vår sida att erbjuda våra kunder en snöjour. Vi kommer att bedriva snö- och halkbekämpning med egna maskiner.

Oavsett storleken på din fastighet, kommer MAFAB att hålla dina bekymmer med vintervädret till ett minimum. Bland våra kunder finns kontor, köpcentrum, sjukvårdsinrättningar, butiker, restauranger, skolor, brandstationer, industrifastigheter, hyreshus och bostadsrättsföreningar.. Vi arbetar hela säsongen från 15 November – 31 Mars. Vi förstår behovet av punktlig och effektiv snöröjning och halkbekämpning. Vi, MAFAB, håller oss själva personligen ansvariga för att tillhandahålla den mest pålitliga snöröjningstjänsten i Malmö.

 

Flexibel service

Oavsett om du behöver en daglig snöröjningstjänst eller bara vill att det plogas när de stora snöstormarna är här, är vi är här för dig. Tidsuppskattningen baseras på den totala plogbara arealen. Kontakta oss tidigt för att garantera dig en förstklassig plats i vårt snöröjningsschema.

Riskera inte att någon halkar och faller på isiga gångvägar eller trottoarer i vinter. Ett kontrakt med MAFAB garanterar att våra plogar kommer att vara hos dig snabbt för att ta bort snön tills morgonen. Vi har fullständig kontroll över din fastighet under hela säsongen. Vi kan hålla efter isbildning och se till att all snö samlas på diskret utsedda platser. Ni kan vara säker på att er egendom alltid kommer rensas från snö och is på ett säkert sätt.

Det finns ingen anledning att ringa när en snöstorm börjar, vi har alltid 24-timmars snö jour.